Gedreven franchisenemers die zelf aan de knoppen draaien

Fit4lady

Fit4lady is een van de grootste ketens van sportclubs van Nederland die specifiek gericht zijn op vrouwen. Bij elke afzonderlijke club staat een enthousiaste franchisenemer aan het hoofd. Het bedrijf zocht ondersteuning op marketingvlak, precies afgestemd op de behoefte van het geheel én de afzonderlijke franchises.

Samenwerking op het gebied van Online Marketing met Fit4Lady

Het team kan namelijk veel dingen zelf, maar er zijn ook grote verschillen in wat het meest succesvolle marketingbeleid is per locatie. Gezamenlijk kwamen we tot een online marketingstrategie met een meerwaarde voor élke club. Met een mix van marketingactiviteiten per locatie en centrale oplossingen.

En het resultaat mag er zijn. Een krachtige samenwerking, waarbij Fit4lady zelf doet wat ze kan, mét professionele ondersteuning van Conversie Partners. Dit heeft al geleid tot een flinke groei in het aantal websitebezoekers en een hogere conversie, vooral te zien aan het grote aantal proeflesaanvragen.

Wil jij het hele verhaal van onze samenwerking met Fit4Lady lezen? Download deze dan hieronder.

Een vertegenwoordiger van Fit4Lady geeft Conversie Partners een beoordeling over de online marketing samenwerking

Over onze samenwerking met:

Fit4lady

“We zijn enorm gegroeid. In aantal proeflessen, maar ook aantal leden. Altijd resultaatgerichtheid & persoonlijke aandacht.”

Arina van Damme

Eigenaar Fit4Lady