Kwalitatieve leads genereren

Gladwell Academy

Gladwell Academy, dochteronderneming van BlinkLane Consulting, is een trainingsinstituut met de ambitie om Europees marktleider te worden op het gebied van Agile en Scrum trainingen. De consultants van BlinkLane merkten steeds vaker dat hun klanten meer dan advies wilden. Zij hadden behoefte aan een passende training.

Samenwerking op het gebied van Online Marketing met Gladwell Academy

In 2017 schakelde Gladwell Academy Conversie Partners in voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Het werd tijd voor een conversiegerichte site, waarop men reserveringen kon plaatsen. De website kreeg ook een tweede functie: het generen van warme leads. Om dit doel te behalen, zetten we verschillende middelen in.

De marketinginspanningen leverden meer kwalitatieve leads op voor de salesafdeling. En dus een hoger succespercentage bij verkoopgesprekken. Maar hier hield onze samenwerking niet op. We werkten verder aan succesvolle advertentiecampagnes en het inrichten van e-mailflows, en zorgden voor een flinke automatiseringsslag door de implementatie van HubSpot-software.

Gladwell Academy heeft in razend tempo Nederland veroverd. Mede dankzij een enorm flexibele aanpak, een supergedreven organisatie en de grote automatiseringsslag die wij begeleidden. De samenwerking heeft onder andere geleid tot flink meer websitebezoekers, leads en conversies.

Wil jij het hele verhaal van onze samenwerking met Gladwell Academy lezen? Download deze dan hieronder.

 

Een vertegenwoordiger van Gladwell Academy geeft Conversie Partners een beoordeling over de online marketing samenwerking

Over onze samenwerking met:

Gladwell academy

“Conversie Partners heeft ons geholpen ons marketingpotentieel enorm te laten groeien. Van LinkedIn campagnes, Google Ads en SEO tot de implementatie van HubSpot. Conversie Partners doet niet alleen de implementatie, maar zorgen ook voor training van ons team.”

Kiran Kaur Singh

Marketing Squad Lead