Kansen in het bestaande netwerk

Tallking Results

TallKing Results is hét adviesbureau voor de zorg, dat een bedrijfsmatige aanpak combineert met een mensgerichte focus. Het bureau vroeg ons te helpen met het implementeren van HubSpot, het marketing- en salesplatform. We gingen eerst om de tafel om het doel van de organisatie te bepalen. Waarom wilden zij HubSpot inzetten?

Samenwerking op het gebied van Online Marketing met Tallking Results

Hieruit kwam de wens naar voren om makkelijker leads te genereren en daarmee een groeiende omzet tot stand te brengen. En de oplossing bleek dichterbij dan we dachten… We zetten vervolgens het HubSpot CRM-platform in als goede contactdatabase, in combinatie met sterke marketing- en salestools.

Na een samenwerking van meerdere jaren zijn de resultaten van deze strategische aanpak inmiddels duidelijk. De online marketing brengt veel nieuwe leads binnen en de gemiddelde kosten van een gekwalificeerde lead zijn opvallend laag.

Wil jij het hele verhaal van onze samenwerking met Tallking Results lezen? Download deze dan hieronder.

Een vertegenwoordiger van Tallking Results geeft Conversie Partners een beoordeling over de online marketing samenwerking

Over onze samenwerking met:

Tallking Results

 “Wij zijn een aantal jaar geleden in zee gegaan met Conversie Partners als partner op het gebied van online marketing. Proactief, snel, deskundig en meedenken zijn de eerste woorden die bij mij opkomen. Ook op persoonlijk vlak is er een goede klik.”

Jan Dijksman

Commercieel Directeur