Wil jij ook meer conversies, meer leads en meer traffic?

Maken jouw online campagnes geen impact?

Welke marketing-diensten biedt Conversie Partners?

Er is niets zo frustrerend als marketing dat niet tot meer sales leidt. Geef jij lukraak geld uit aan ads op sociale media? Worden jouw mooi vormgegeven mails niet geopend? Het is tijd voor verandering!

Vraag een gratis strategie adviesgesprek aan
Marketing diensten bij Conversie Partners

Onze belofte: online groei van A tot Z.

Klanten geholpen met Inbound Marketing

27

Leads voor onze klanten aangeleverd

74.000

Conversies behaald met inbound campagnes

65.000

Dit is onze marketingwerkwijze

Dit is onze marketing-werkwijze

Iedere organisatie, lead, klant, strategie en campagne is uniek. Een ding hebben alle campagnes wel met elkaar gemeen: jij als klant van Conversie Partners weet altijd waar je aan toe bent. Dit komt omdat we samen vooraf een werkwijze uitstippelen. De volgende zes stappen zullen we bijvoorbeeld altijd volgen.

Stap 1

Na een kennismaking werken we de doelen en een strategie uit. Daarbij doen we al veel onderzoek naar jouw bedrijf, de ideale klant en welk gedrag de potentiele klant online vertoont.

Stap 2

Een contentplan wordt opgezet waarna we samen content produceren. De content wordt gebruikt om de aandacht van de doelgroep te trekken zodat we leads gaan verzamelen.

Stap 3

Een conversiepad wordt opgesteld. Hoe zorgen wij er samen voor dat een lead een sales qualified lead wordt? En hoe converteren we die lead tot klant?

Stap 4

De content wordt al organisch verspreid op de eigen kanalen maar zal nu ook gepromoot worden. Denk hierbij aan SEA en social ads.

Stap 5

Tijdens de campagne verzamelen we veel data. De data delen we met je, maar wij leren hieruit tevens direct waar de campagne bijgestuurd en geoptimaliseerd moet worden.

Stap 6

De verzamelde data wordt geëvalueerd. We controleren aan de hand van vooraf opgestelde KPI’s of de doelen behaald zijn. Deze bespreken we uitvoerig waarna we een nieuw kwartaalplan opstellen.

Conversie Partners is trots partner van de volgende oplossingen

Facebook Marketing Partner Alkmaar Conversie Partners
Google Cloud Partner Alkmaar Conversie Partners

Vraag een persoonlijk gesprek aan met onze marketeers.