Hubspot Bureau Eindhoven

Wil je Inbound Marketing toepassen? Of aan de slag met Inbound Sales? Dan is Hubspot je centrale software die jou verder helpt!

Lees meer over..

Wat is Hubspot precies?

Hubspot is software dat jouw helpt bij het verbeteren van jouw marketing, verkoop en dienstverlening. Daarnaast is het een gratis CRM. 

De grootste voordelen van Hubspot zijn:

 • Het helpt marketing met automatiseren en personaliseren. Jij kan, als marketeer, precies op het juiste moment het perfecte bericht bij de ideale prospect krijgen. Volledig geautomatiseerd.
 • Het helpt Sales met beter en slimmer verkopen. Ook hier automatiseert Hubspot alles wat tijd kost. En jij krijgt de écht warme leads op een presenteerblaadje. Zo verkoop je niet alleen meer, het kost nog minder tijd ook!
 • Elke marketing-euro is meetbaar. Omdat je het gedrag van jouw bezoeker, prospect en klant blijft meten, blijf je betrouwbare statistieken opbouwen. Zo weet je precies, tot de cent nauwkeurig, welke campagnes de kassa echt doen rinkelen!

Met onze diensten helpen wij jou bij je Hubspot-vraagstuk

Wij helpen jou je groei-doelstellingen te realiseren…

Growth Design Conversie Partners
Technische onboarding

Wij regelen Hubspot in. Op maat. Zodat het naadloos past bij jouw onderneming en processen. Bekend met Salesforce? Onze klanten geven aan dat wij deze verwachtingen ruimschoots overtreffen!

Meetbaarheid Conversie Partners
Marketing- en Sales-trainingen

We zorgen voor trainingen van jouw marketing- en salesteam. Zo dragen we onze kennis over naar jouw organisatie, om er zelf het maximale uit te halen. Trainingen gaan  over Inbound (marketing, sales en deze samenwerking), maar ook over Hubspot zelf (het CRM en de tools).

Marketing Automation Conversie Partners
Inbound Strategie development

In een reeks brainstorms en marktonderzoek schetsen wij jouw Inbound Strategie:

 • Business Case
 • Buyer Persona (ideale doelgroep)
 • Buyer’s Journey (het proces van klantoriëntatie)
 • Marketingplan (content en bereik)
Google Ads Conversie Partners
Inbound marketing uitvoer

Wat je kan, doe je zelf. Eventueel met onze begeleiding. Maar voor alles wat je niet zelf kunt of wilt, schakelen onze specialisten om Inbound Marketing op te pakken. Dan hoef jij je alleen maar te focussen op sales.

Webteksten Conversie Partners
Maatwerk

Maatwerk trainingen? Of juist een technische koppeling met een extern pakket? Wij draaien onze hand er niet voor om. Maatwerk is natuurlijk mogelijk!

Wat kost Hubspot eigenlijk?

Denk op jaarbasis aan minimaal €10.000.

Hubspot is gericht op groeibedrijven. Je kunt vrij basic beginnen en als jouw wensen groeien, steeds je pakket (en prijs) aanpassen. Zo is het CRM gratis, met enkele uitstekende gratis marketing- en salestools.

Maar wil je Hubspot gebruiken om Inbound Marketing op te pakken? Denk dan aan minimaal €10.000 tot maximaal €100.000 op jaarbasis voor de juiste implementatie. Want niet alleen de Software (Hubspot), maar ook je strategie (Inbound) moet kloppen.

Meer omzet uit je webshop

Hoe pakken we Hubspot Implemenatie en Onboarding aan?

We doen niet zomaar wat. We beginnen met een plan, daarna voeren we uit. Vervolgens sturen we maand na maand bij voor optimaal rendement. 

En dat doen we graag samen met jou. Wat je zelf kan, doe je zelf. Waar je hulp bij nodig hebt, springen we bij. En wil je dat wij iets oppakken? Dat kan ook!

Tijdens de kick-off komen we erachter of onze werkwijze past bij jouw bedrijf en klanten. Wat zijn jouw uitdagingen en ambities? Wie is jouw doelgroep? Wat zie jij als succes? En hoe kunnen we daar invulling aan geven?

Deze kick-off is natuurlijk gratis. Pas daarna ontvang jij van ons een plan en een offerte.

Samen ontwikkelen we een marketingstrategie. Die bestaat uit:

 • Een business case
 • Eén of meerdere Buyer Persona
 • Eén of meerdere Buyer’s Journey(s)
 • Een eerste inbound content plan

Dit lijken eenvoudige stappen. Maar schijn bedriegt. Met enkele workshops, brainstorms en divers marktonderzoek proberen we hier (zonder aannames) zo objectief mogelijk de markt in kaart te brengen.

We willen groeien! En dat gaat niet zomaar. Daar heb je software, tools en automatisering voor nodig. Deze richten we voor je in, zodat we samen:

 • Onnodig veel werk kunnen automatiseren;
 • Effecten van onze marketingcampagnes kunnen meten;
 • Marketing en Sales kunnen samenwerken vanuit één pakket.

Hier zetten we vaak HubSpot voor in, maar andere tools zijn zeker denkbaar!

Samen zorgen we voor een Inbound campagne, waar jouw doelgroep van smult.

 • We ontwikkelen de juiste content.
 • We zetten online campagnes in.
 • We richten ons CRM in, zodat leads worden genurtured als we willen.
 • Samen met Sales ontwikkelen we een methode om precies op het juiste moment leads af te vangen.
 • Statistieken en resultaten vangen we in overzichtelijk dashboards.

Natuurlijk, op basis van statistieken en inzichten in onze doelgroep zullen we samen campagnes optimaliseren. Maar wat er daarna op je af komt? Dat weet je eigenlijk nooit.

Misschien bedenken we een nieuwe campagne, op een compleet nieuwe persona? Misschien gaan we juist enorm doorpakken op onze bestaande campagnes? Of merken we dat we een stap terug moeten, en onze strategie moeten herzien. Het maakt niet uit: de vervolgstappen blijken altijd uit de statistieken.

Gratis Hubspot Demo

Als Hubspot Gold Partner hebben wij meer dan 25 succesvolle implementaties achter de rug. 

Leer van onze ervaring tijdens een gratis Hubspot Demo. We laten je de software graag zien, maar sparren direct over de beste implementatie. Dat advies kan jij alvast in je zak steken!

Meer omzet uit je webshop
Wij zijn partner van...
Screenshot 2020-04-06 at 15.28.39
platinum-horizontal-color
1_ho60sVM2PKTBJYxuNoNV6A
Google-Analytics-Logo
ActiveCampaign-partner-Nederland-oevlvkegnsd6681gfut7865v9yo2ee0nqk4o492pnk