Inbound Sales: meer verkopen met een klantgerichte aanpak!

Met onze Inbound Sales strategie helpen we je met het vinden van de juiste lead, op het juiste moment.

Lees meer over..

Wat is inbound sales precies?

Bij Inbound Sales draait het om het vinden van de juiste prospect, op het juiste moment. Niet de klant irriteren met jouw sales-inspanningen. Nee, juist helpen. Op het moment dat jouw prospect dat wilt. Met de informatie waar jouw prospect om vraagt.

Inbound Sales doe je niet alleen. Marketing is verantwoordelijk voor het vinden van de perfecte lead. En het afvangen van koopsignalen. Als de perfecte prospect zich orienteert op een aankoop, dan spring jij in. Met jouw kennis en advies help jij de klant met zijn eerste stap naar de perfecte klantervaring.

De voordelen van Inbound Sales

Het grootste voordeel is eenvoudig: sneller, makkelijker en meer verkopen.

Marketing heeft jouw lead al gekwalificeerd. Je krijgt dus prospects die passen bij jouw bedrijf. Marketing heeft ook al aankoopsignalen gezien. Een perfecte prospect, met een behoefte! Een lead op een presenteerblaadje, zou je zeggen? Dat is ook zo!

Het enige wat jij nog moet doen? Ontdekken of je de klant écht goed kan helpen en daarna (met jouw advies en kennis) helpen de beste oplossing te vinden.

Welke marketing automation software Conversie Partners

Wat kost Inbound Sales?

Reken sowieso op €5.000 tot €25.000 op jaarbasis.

Maar het is lastig zo te noemen. Wat verwacht je allemaal: alleen advies, of een langer lopende samenwerking? Investeer je ook in software, of alleen het gedachtengoed? Staat Inbound Marketing al, of moet dat ook een boost krijgen?

We geven graag een gratis Inbound Sales Consult. Daarna kunnen we je exact vertellen wat een realistisch budget is.

Meer omzet uit je webshop

Hoe zorgen we samen voor een Inbound aanpak?

We moeten het samen doen. Dus doorlopen we samen het volgende proces:

 1. Gratis Inbound Sales consult
  Zo ontdekken we samen waar jullie hulp bij nodig hebben, en wat de beste aanpak is.
 2. Inbound Sales Plan
  We beginnen met het opstellen van een plan. In 2 of 3 sessies bepalen we samen de essentie van Inbound. Wat zijn de targets? Wie is de perfecte prospect? Wat doet marketing, wat sales? We bepalen het allemaal!
 3. Hubspot lancering
  Marketing en Sales werken vanuit één stuk software. Wij gebruiken hiervoor Hubspot. Hiermee optimaliseren we processen en automatiseren we het meeste inbound werk. Wel zo efficient.
 4.  Trainingen en Workshops
  Met een reeks hands-on trainingen leiden we jullie marketing en sales-team op tot volwaardige inboud specialisten. Dit doen we op maat: zo sturen we gezamenlijk bij op basis van de resultaten en statistieken!

Inbound is een mooie filosofie. Maar dat niet alleen: het leidt tot snellere groei en beter rendement. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met Inbound Sales!

Meer omzet uit je webshop
Wij zijn partner van...