Zij kiezen voor Conversie Partners als partner bij Linkedin

Een club marketeers voor jouw Linkedin in Alkmaar

Linkedin: alle voordelen op een rijtje

Het bekendste zakelijke social netwerk met meer dan 750 miljoen leden.

  • Gericht bereik: met LinkedIn-marketing kunt u gericht targeten op demografische gegevens, functietitel, bedrijfsgrootte en meer om uw ideale doelgroep te bereiken.
  • Verhoogde betrokkenheid: LinkedIn-gebruikers hebben de neiging om zeer betrokken te zijn bij hun werk en industrie, wat betekent dat ze eerder geneigd zijn om te reageren op en te communiceren met relevante content.
  • Hogere conversieratio's: door uw berichten te richten op een specifieke doelgroep die al interesse heeft getoond in uw branche of product, heeft u meer kans om kwalitatieve leads te genereren met hogere conversieratio's.

Waarom Linkedin van Conversie Partners?

Linkedin vanuit Alkmaar

LinkedIn marketing is het adverteren en promoten van producten of diensten op het LinkedIn-platform. Het is belangrijk voor MKB-bedrijven die B2B-leads willen genereren omdat het hen in staat stelt om gericht te adverteren op professionals in specifieke branches of functies, en om zich te richten op specifieke bedrijven en locaties. Het platform biedt ook mogelijkheden voor het genereren van waardevolle content en het netwerken met potentiële klanten en partners.

Welke resultaten wij eerder haalden met Linkedin

Eerdere Linkedin-cases uit Alkmaar

Wat houdt ons bezig?

Onze blogberichten…

Gratis marketing & sales quick scan?

Meer traffic, leads of omzet? Vraag een Quick Scan aan en ontdek welke kansen je nu laat schieten. En hoe je ze kunt verzilveren.