Zij kiezen voor Conversie Partners als partner bij Social Media Marketing

Een club marketeers voor jouw Social Media Marketing in Alkmaar

Social Media Marketing: alle voordelen op een rijtje

Ga de online dialoog aan met jouw doelgroep via socials.

  • Vergroot jouw naamsbekendheid en bereik jouw doelgroep
  • Bouwen een relatie met klanten en leads met interactie en engagement
  • Verhogen leads en sales met gerichte advertenties en deel content die aanzet tot actie

Waarom Social Media Marketing van Conversie Partners?

Social Media Marketing vanuit Alkmaar

Wat is het social media marketing eigenlijk?

Miljoenen Nederlanders loggen dagelijks in op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Via deze kanalen kan jij, als bedrijf, jouw doelgroep vinden én betrekken bij jouw merk. Dat kan op twee manieren:

  • Social organic: de niet-betaalde kant van social media. Door updates te plaatsen zorg jij ervoor dat mensen die jouw bedrijf volgen op de hoogte blijven van jouw updates.
  • Social ads: met betaalde advertenties bereik jij een nieuwe doelgroep die je zelf kunt kiezen op basis van interesses en demografische gegevens.

Beiden manieren hebben voor- en nadelen. Zo kan je met betaald adverteren een nieuwe doelgroep aanboren, maar is het lastig direct omzet te vewachten. Aan de andere kant kan je met niet-betaalde social media je doelgroep bij je bedrijf betrekken, maar is het moeilijk een nieuwe doelgroep te vinden.

Hoe wij social media marketing aanpakken? 

Social media werkt in de marketingmix erg prettig. Je hebt het nodig om nieuwe leads te generen én bestaande leads warm te houden. Maar zet je social media in zonder andere vormen van marketing? Dan kan het al snel een kostenpost worden die je niet terugverdient. Daarom zet Conversie Partners die middel graag in met andere middelen, denk aan e-mail marketing, landingspagina’s, content marketing en zoekmachine marketing. Zo gaan de middelen elkaar versterken en bereik jij een positief resultaat met online marketing.

Is social media marketing eigenlijk wel wat voor jou?

Social media marketing is vooral geschikt voor bedrijven die:

  • Structureel willen groeien en daar blijvend in willen investeren.
  • Als jouw doelgroep zich wat langer op jouw producten en diensten oriënteert. En je ze dus wat vaker via socials kunt benaderen.
  • Je wilt je doelgroep een verhaal vertellen die niet eenvoudig is. Je hebt meerdere contactmomenten nodig om een goede indruk achter te laten van jouw product of dienst.

Welke resultaten wij eerder haalden met Social Media Marketing

Eerdere Social Media Marketing-cases uit Alkmaar

Wat houdt ons bezig?

Onze blogberichten…

Gratis marketing & sales quick scan?

Meer traffic, leads of omzet? Vraag een Quick Scan aan en ontdek welke kansen je nu laat schieten. En hoe je ze kunt verzilveren.