Bied de juiste content op het juiste moment

Relevantie is de sleutel tot succes. Dat doe je door in iedere stap van de klantreis de juiste informatie te bieden. Zo voorzie je jouw doelgroep precies van de informatie die zij op dat moment nodig hebben.

Met een marketingplan waar je niet omheen kunt, focus op de juiste marketingmiddelen en een wendbaar team garanderen wij groei in jouw leads en omzet. Wat daarvoor nodig is? Onze gezamenlijke inzet!

ROI Driven Marketing conversie partners

1. Ken je klant

Tijdens onze eerste sessie verdiepen we ons in jouw klant. We stellen een persona op en doorlopen de buyer journey van jouw klant: de stappen die jouw klant neemt van zoektocht tot beslissing.

2. Kijk waar je winst kunt behalen

Vervolgens brengen we jouw sales- en marketingfunnel in kaart. Hoeveel omzet wil je draaien komende periode? Hoeveel nieuwe klanten zijn daarvoor nodig? En hoeveel mag die kosten? Hoeveel bezoekers heb je daarvoor nodig? Op basis hiervan bepalen we in welke stap van de funnel de meeste actie nodig is.

3. Bepaal je focuspunt

In de vorige stap hebben we jouw ideale KPI’s vastgesteld. Op basis van jouw doelen bepalen we op welke stap in de funnel we het eerst gaan focussen. En welke marketingmiddelen we daarvoor gaan inzetten.

Benieuwd welke marketingmiddelen we voor jou kunnen inzetten?

4. Evalueren en optimaliseren

Meten is weten. Daarom zorgen we ervoor dat alle kanalen die we inzetten 100% meetbaar zijn. Zo zien we precies hoe jouw doelgroep zich gedraagt. En waar we moeten bijsturen.

Weten hoe we dit voor jou kunnen aanpakken?

Bart Verzijde - Restaurant Pieterman review
Bart Verzijde
Restaurant Pieterman

Persoonlijk ben ik echt heel erg tevreden! Enorm blij met het resultaat en het proces verliep soepel. De communicatie verloopt perfect, korte lijnen, helemaal top.

Icoon Conversie Partners
Jij tevreden, wij tevreden

9,1 is onze gemiddelde beoordeling
op Facebook en Google.

Icoon Conversie Partners
Middelen met direct effect

We focussen alleen op middelen met direct effect voor MKB-ondernemers.

Icoon Conversie Partners
Gecertificeerde marketeers

Alleen marketeers die weten wat ze doen. Niet voor niets zijn we Google Premier Partner.