De online middelen die we beheersen

Ontdek de kracht van websites voor jouw bedrijf

Moet jouw website meer worden dan een visitekaartje? Terecht! Wij zijn een club marketeers die werken aan jouw website. Met onze kennis en expertise van techniek, content en design leveren wij websites die ambities waarmaken.

Team Conversie Partners

Werkwijze!

Zo gaan we met jou aan de slag

 • Strategisch plan

  Jouw doelen en doelgroep bepalen ons plan, dit achterhalen we met een grondige intake. Daarna volgt een analyse van je website.

 • Maatwerk design

  Samen met ons vaste creatieve bureau maken we voor jou minimaal twee designs. Dit baseren wij op een beproefde marketing-theorie: de AIDA-formule. Hiermee verleiden we elke bezoeker tot actie.

 • Techniek

  Als jij achter het design staat, richten we alle functionaliteiten en technieken in. Ook maken we je website snel, veilig en richten we de vindbaarheid in.

 • Content

  Als de techniek is ingericht vullen wij de website voor je. Wij vertalen jouw input naar verleidelijke teksten die ook nog eens goed vindbaar zijn in Google.

 • Training & livegang

  Na jouw feedback en onze checklists geven we je een training. Zo kan je zelf teksten en afbeeldingen aanpassen, als dat nodig is. Daarna gaan we live.

Dit is wat wij jou beloven

Super transparant

Eerlijk

Doordacht

Gladwell Academy case

Onze cases

Deze partnerschappen en erkenningen onderstrepen ons streven naar kwaliteit en succes voor elk project dat we aangaan.

 • Knipping Nederland Case

  Knipping Nederland

  Hoe Knipping ruim 30% van zijn successen via online marketing behaalt