Wil jij ook dat jouw verkopers efficiënter werken en meer bereiken in minder tijd?

Krijg inzicht in waarom jouw salesteam de targets niet haalt!

Welke sales-diensten biedt Conversie Partners?

Relaties bijhouden in spreadsheets, vergeten mails, de hele dag aan de telefoon, maar het closen van de deal blijft uit? En ga jij van koude acquisitie vooral rillen? Wij weten hoe je wél die deal sluit (en hoe je veel tijd bespaart).

Ik wil gratis advies over mijn sales!

Jouw doelgroep zit op je te wachten, maar doe je er ook wat mee?

Maak kennis met onze saleswerkwijze

Hoewel iedere organisatie, klant en lead uniek is, hebben we een proces ontwikkeld waardoor jij altijd weet waar je aan toe bent. Zo werken we samen richting een salesproces waarbij iedere lead effectief converteert tot nieuwe klant.

Stap 1

We maken kennis en leren alles over jouw doelen, producten, diensten en de daarbij behorende ideale klanten. We stellen een buyer’s persona op, zoeken uit waar de ideale klant zich (online) bevindt, wat zijn of haar wensen en problemen zijn en we stellen een kwartaalplan op met KPI’s en concrete doelen.

Stap 2

We gaan aan de slag met de contentproductie. Jouw leads komen binnen via landingpagina’s, blogs en bijvoorbeeld posts op sociale media. Hier integreren we sales met marketing waarbij marketing de leads als het ware klaarstoomt voor jouw salesafdeling.

Stap 3

We trainen jouw salesteam. We leren ze effectief gebruik te maken met een CRM platform als HubSpot, de sales pipeline en eventueel andere tools. We leren sales op een unieke, slimme wijze, samen te werken met marketing en bieden consultancy en sturing waar nodig.

Stap 4

Inmiddels zijn er leads geconverteerd en heb jij nieuwe klanten! Maar, hoe goed ging dat? Hoeveel beter kan het nog? Waren er ergens pijnpunten? Wat zegt de data? Na een grondige evaluatie stellen we een nieuw kwartaalplan op. Zo blijven we samen groeien en gaat iedere campagne beter, sneller en effectiever dan de vorige.

Conversie Partners is trots partner van de volgende oplossingen

Facebook Marketing Partner Alkmaar Conversie Partners
Google Cloud Partner Alkmaar Conversie Partners

Vraag een persoonlijk gesprek aan met onze marketeers.