Onze diensten

Welke salesdiensten biedt Conversie Partners?

Welke sales-diensten biedt Conversie Partners?

Van de sales strategie tot customer relationship management (CRM) en verschillende trainingen. Wij helpen jouw salesteam bij het closen van deals.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

De beste leads staan klaar voor jouw salesteam. Tijd om de deal te sluiten.

Maak kennis met onze saleswerkwijze

Hoewel iedere organisatie, klant en lead uniek is, hebben we een proces ontwikkeld waardoor jij altijd weet waar je aan toe bent. Zo werken we samen richting een salesproces waarbij iedere lead effectief converteert tot nieuwe klant.

Stap 1

We maken kennis en leren alles over jouw doelen, producten, diensten en de daarbij behorende ideale klanten. We stellen een buyer’s persona op, zoeken uit waar de ideale klant zich (online) bevindt, wat zijn of haar wensen en problemen zijn en we stellen een kwartaalplan op met KPI’s en concrete doelen.

Stap 2

We gaan aan de slag met de contentproductie. Jouw leads komen binnen via landingpagina’s, blogs en bijvoorbeeld posts op sociale media. Hier integreren we sales met marketing waarbij marketing de leads als het ware klaarstoomt voor jouw salesafdeling.

Stap 3

We trainen jouw salesteam. We leren ze effectief gebruik te maken met een CRM platform als HubSpot, de sales pipeline en eventueel andere tools. We leren sales op een unieke, slimme wijze, samen te werken met marketing en bieden consultancy en sturing waar nodig.

Stap 4

Inmiddels zijn er leads geconverteerd en heb jij nieuwe klanten! Maar, hoe goed ging dat? Hoeveel beter kan het nog? Waren er ergens pijnpunten? Wat zegt de data? Na een grondige evaluatie stellen we een nieuw kwartaalplan op. Zo blijven we samen groeien en gaat iedere campagne beter, sneller en effectiever dan de vorige.

Conversie Partners is trots partner van de volgende oplossingen

Google Premier Partner Alkmaar Conversie Partners
Facebook Marketing Partner Alkmaar Conversie Partners
Google Cloud Partner Alkmaar Conversie Partners

Vraag een persoonlijk gesprek aan met onze marketeers.