Gladwell Academy

Gladwell Academy biedt trainingen en certificaten aan professionals. Op afstand of op één van hun locaties wordt je een scrum master, leer je agile werken en leer je alles over innovatie en lean denken. Conversie Partners hielp het bedrijf van startup naar scaleup middels uitvoerige online campagnes en marketing- en salesconsultancy.

 • Inbound marketing campagnes die met succes honderden leads opleverden

 • Online advertenties zorgden ervoor dat het bereik van Gladwell ruimschoots verdubbelde

 • Continue consultancy van onze marketeers bij hen op locatie zorgden ervoor dat hun marketingteam nu zelf werkt volgens het inbound principe

Gladwell klant bij conversie partners
Shootmyfood klant bij conversie partners

Shoot my Food

Shoot My Food raakt de foodservice in het hart. Als creatief marketingbureau helpen ze bedrijven met smaak. Van contentmarketing tot evenementen en branding. Bij Shoot My Food zit je aan de juiste tafel als je zoekt naar passie en creativiteit in de uitingen van je organisatie. Om hierbij hun diensten te perfectioneren vroegen Shoot My Food Conversie Partners om hulp bij HubSpot implementaties voor hun klanten. Zo werken we samen aan een nog betere service.

 • Succesvolle HubSpot onboarding

 • Consultancy op het gebied van HubSpot

Fit4lady

Fit4lady is een van de grootste sportscholen keten van Nederland. Daarbij richt het zich exclusief op vrouwen. Conversie Partners hielp de hele franchise bij het opstellen van een marketing- en salesstrategie waarbij de focus lag op inbound marketing campagnes. Inmiddels topt Fit4lady de Google zoekresultaten op het gebied van vrouwensport, hebben we honderden leads geleverd én wist het merk met succes door de Corona quarantaine te komen met nieuwe leden.

 • Succesvolle inbound marketing campagnes

 • Tientallen blogs, landingspagina’s en content offers leiden tot honderden leads

 • SEA en Google ads voor de 17 sportscholen

 • Succesvolle campagnes met thuis- en buitentrainingen tijdens de quarantaine

Fit4lady klant bij conversie Partners
Knipping kozijnen klant bij Conversie Partners

Knipping Kozijnen

Knipping is een van de grootste kunststofkozijnen producenten van Nederland. Hun gepatenteerde kozijnen met aluminium schaaldelen behoren tot de absolute top. Met volledige inbound marketing en sales campagnes helpt Conversie Partners Knipping aan een continue stroom leads. Zo heeft het salesteam altijd toegang tot opgewarmde leads die klaar zijn om tot aankoop over te gaan. Knipping kreeg zelfs zo veel leads, dat ze besloten om de online advertenties aanzienlijk terug te schroeven. Het salesteam kon de vraag simpelweg niet langer aan. Met daarom een nieuwe focus op de content positioneert Knipping zich nu als ware thought leader in hun branche.

 • Online advertenties die met succes continue nieuwe leads opleveren

 • Volwaardige inbound marketing campagnes waardoor het organisch verkeer naar de website verdubbeld is

 • Content offers, blogs en landingspagina’s zorgen ervoor dat iedere lead in no-time overtuigd is van de kennis en kunde van Knipping

Conversie Partners werkt ook trots samen met:

Triple Conversie Partners Alkmaar
Buitenhuis Snacks Conversie Partners Alkmaar
Fish on Fire conversie partners Alkmaar
Tallking Results Conversie Partners Alkmaar

Vraag een persoonlijk gesprek aan met onze marketeers.